Х-Мен: Апокалипсис

X-Men: Apocalypse

САЩ | 2016г | 147 минути | 3D , 4DX , IMAX , Екшън , Приключенски , Фентъзи | Официален сайт
- 8.6/10

За филма

В разпространение от: 18.05.2016
Премиера в България: 20.05.2016
Премиера на DVD: 26.09.2016
Производител: 20th Century Fox, Marvel Entertainment
Разпространител: Александра Филмс
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

По сюжет, разработен от Брайън Сингър, Саймън Кинбърг, Майкъл Доърти и Дан Харис.

От зората на цивилизацията Апокалипсис / Ен Сабах Нур (Оскар Айзък) е почитан като бог. Той е първият и най-мощен мутант от вселената на Х-Мен, събрал в себе си силите на много дрлуги мутанти и превърнал се в безсмъртен и невидим.

Събужда се за първи път след хиляди години и не харесва света, в който се е озовал. Наема екип от мотъщи мутанти, включващ обезверения Магнито (Майкъл Фасбендър), за да прочисти човечеството и да създаде нов световен ред, чрез който да управлява.

Съдбата на Земята виси на косъм и Рейвън / Мистик (Дженифър Лорънс) с помощта на професор Х / Чарлз Екзевиър (Джеймс Макавой) решава да поведе екип от млади Х-менове, с които да възспре отмъстителността и да спаси човечеството от пълно унищожение.

Филмът показва "истинското начало на мутантите" и поставя финалната точка в историята, разказана в шестте други заглавия, посветени на Х-Мен - в същото време е и отправна точка за прераждане на нови и по-малко познати герои. Младите нови герои са версии на Буря, Циклоп, Джийн Грей и Нощна сянка и са изиграни съответно от Алекзандра Шип, Тай Шеридан, Софи Търнър и Коуди Смит-Макфий.

Брайън Сингър: "Това е истинското начало на Х-Мен. Оттук започва всичко".

Снимките на „Х-Мeн: Апокалипсис” са осъществени в Канада.

Свързани новини

Оскар Айзък ще бъде злодеят в "Х-Мен: Апокалипсис" Шестият филм от поредицата “Х-Мен” - с премиера през 2016-а година Лорънс & Лорънс от "Игрите на глада" се събират при Камерън за нов филм Нова информация за предстоящия "Х-Мен: Апокалипсис” Излезе тийзър трейлърът на новата Фантастична четворка За последен път Дженифър Лорънс ще е Мистик Брайън Сингър: „Х-Мeн: Апокалипсис” ще покаже истинското начало на мутантите Шарлийз Терон замени Брад Пит в екранизацията на романа „Сивият човек” Дженифър Лорънс във втори филм през 2017 г. Хю Джакман в „Х-Мен: Апокалипсис” Хю Джакман: още веднъж Върколак, но за последно Летният киносезон идва с 5 въпросителни Кино дайджест с 10 кратки новини Дженифър Лорънс може да се завърне в „Х-Мен“ Японски актьор в каста на Спилбърг за "Ready Player One" Оскари 2017: останаха 20 филма за визуални ефекти Класация 2016 по грешки във филмите IMDb-класация на Топ 10 най-четени заглавия Никълъс Хоулт и Ема Стоун във "Фаворитката" Звезда от "Stranger Things" влиза в "Дедпул 2" Убийствена Шарлийз Терон в трейлър на "Атомната блондинка" Саймън Кинбърг ще режисира следващия "X-Мен" Бен Харди влиза във филма за „Куин“ Спряха снимките на "Бохемска рапсодия" Оскар Айзък в супергеройския "The Great Machine"

Кастинг

Режисьор: Брайън Сингър
В ролите: Дженифър Лорънс, Евън Питърс, Никълъс Хоулт, Майкъл Фасбендър, Джеймс Макавой, Оскар Айзък, Роуз Бърн, Софи Търнър, Оливия Мън, Коуди Смит-Макфий, Тай Шеридан, Алекзандра Шип, Лукас Тил, Джош Хелман, Лейна Кондор, Бен Харди
Сценарист: Саймън Кинбърг
Продуценти: Саймън Кинбърг, Лорън Донър, Хъч Паркър
Музика: Джон Отман
Оператор: Нютън Сайджъл
Copyright © 2024 Dir.bg.