Лимузината

Stretch

САЩ | 2014г | 94 минути | Екшън , Комедия , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 07.10.2014
Премиера на DVD: 13.07.2015
Производител: Universal Pictures
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Патрик Уилсън („Коварен капан“), Ед Хелмс (трилогията „Ергенски запой“), Крис Пайн („Стар трек: Пропадане в мрака“), Джесика Алба („Мачете убива“) и Бруклин Декър („Очаквай неочакваното“) са звездите в "Stretch" - екшън комедия, в която адът оживява по улиците на Лос Анджелис по време на една лудешка нощ.

Когато шофьорът на лимузина (Уилсън) открива, че само с една работна смяна може да изплати голям дълг, преминава от състояние на тревожност към безразсъдна смелост. Той е нает от самотен милиардер с вкусове, отклоняващи се от нормалното, и обещава да изпълни всяко искане на клиента си, колкото и странно да е то, за да си осигури огромния бакшиш, с който ще покрие дълга си.

Но с напредването на нощта, когато всичко става все по-странно и шофьорът е тласнат в извънредно опасни ситуации, той започва да се опасява, че ненормалният на задната му седалка може да се окаже неговият последен клиент.

Джейсън Блъм („Чистката“, „Коварен капан“, поредицата „Паранормална активност“) е продуцент от страна на Блъмхаус Пръдъкшънс заедно със сценариста и режисьор на филма Джо Карнахен („Сивият“, „Димящи аса“) и Трейси Фалко („Дрога“).

Кастинг

Режисьор: Джо Карнахен
В ролите: Касандра Стар, Рей Лиота, Джеймс Бадж Дейл, Минди Робинсън, Бруклин Декър, Патрик Уилсън, Крис Пайн, Джесика Алба, Дейвид Хаселхоф, Матю Уилиг, Ед Хелмс
Сценарист: Джо Карнахен
Продуценти: Джейсън Блъм, Бен Брей, Джо Карнахен
Музика: Лудвиг Гьорансон
Оператор: Ясу Танида
Copyright © 2024 Dir.bg.