Сандра Бълок оглавява женски вариант на „Бандата на Оушън”

02.11.2015 г.
Сандра Бълок оглавява женски вариант на „Бандата на Оушън”Сандра Бълок ще оглави нов, женски вариант на „Бандата на Оушън”, който ще бъде продуциран от приятеля й Джордж Клуни. Той самият вероятно ще се появи и в епизодична роля.

На режисьорския стол ще седне Гари Рос („Игрите на глада”), който имал благословията на Стивън Содърбърг – режисьора на трите филма от „Бандата на Оушън”. Според Indiewire, целият проект е резултат на сътрудничеството между мощното холивудско трио Клуни - Содърбърг - продуцента Джери Уайнтрауб, който почина това лято през юли. Рос започва да работи по проекта веднага, след като завърши "Свободният щат".

Доколкото е известно, Оливия Милч („Малки жени”) вече е предала първата версия на сценария. Съдържанието му не е известно, както и не се знае дали става въпрос за римейк, ребут, продължение, предистория, спин-оф, ревизуализация, преразказ или друг метод за развиване на вече приключил франчайз.

Очевидно има някаква мода в правенето на римейки с дамски състав на филми, в които актьорите са били основно мъже. След „Ловци на духове” с женски екип, това е втори проект от такъв ранг.
Copyright © 2024 Dir.bg.