Саймън Пег ще участва в „Играч първи, приготви се” на Стивън Спилбърг

18.03.2016 г.
Саймън Пег ще участва в „Играч първи, приготви се” на Стивън СпилбъргСаймън Пег ще участва в „Играч първи, приготви се” ( „Ready Player One”) на Стивън Спилбърг, като ще изиграе ролята на създателя на ОАЗИС Орген Мороу в екранизацията на романа на Ърнест Клайн. Както вече сме ви информирали, в актьорския състав вече са Тай Шеридан, Оливия Кук и Бен Менделсън.

И както повечето представители на човечеството, Уейд мечтае да е онзи, който ще открие най-големия лотариен билет, скрит във виртуалния свят. Защото някъде в това гигантско виртуално игрище създателят на ОАЗИС Джеймс Холидей е заложил няколко маниакално замислени пъзела, чието разгадаване осигурява гигантско богатство – и невъобразима мощ – на онзи, който ги разгадае.

Вече години наред милиони хора се борят безрезултатно да се сдобият с наградата, като разчитат на един-единствен жокер – в основата на загадките на Холидей е негова страст, попкултурата от края на XX век. И вече години наред за милиони жители това търсене е средство да избягат от действителността, потапяйки се в щастливо и завладяващо изучаване на страстта на Холидей.

Настъпва моментът, когато Уейд се натъква на първата загадка...

И изведнъж целият свят се мобилизира и хиляди конкуренти се включват в Лова – сред тях и изключително силни играчи, готови да извършат действително убийство, за да победят. Единственият начин Уейд да оцелее и да запази всичко, което познава, е да спечели. За тази цел той трябва да напусне безметежното си виртуално съществуване и да се впусне в реалния живот – и любов, – които винаги са го ужасявали.

Copyright © 2024 Dir.bg.