Ан Хатауей във филм за дронова война

06.05.2016 г.
Ан Хатауей във филм за дронова война33-годишната Ан Хатауей, която преди месец роди своя син Джонатан, вече подхвана следващия си мащабен проект - тя ще адаптира за кино популярната пиеса „Приземена” ("Grounded") на американския драматург Джордж Брант. Носителката на Оскар ще продуцира филма и ще играе в него, по информация на "Варайъти".

Миналата година тя игра в "Public Theater" в Ню Йорк в този моноспектакъл и още преди театралната премиера бе дотолкова ентусиазирана от текста, че придоби правата за екранизация. Сценичното превъплъщение на актрисата пък й донесе номинация за престижната наградата на британския Critics' Circle.

„Приземена” разказва историята на противоречива жена-пилот от военновъздушните сили, на която е възложено да управлява безпилотен дрон.

За продуцирането Хатауей ще разчита на Сюзан Баймъл и Бен Форкнър от "Entertainment 360", както и на "Sidney Kimmel Entertainment", които финансират проекта и чийто директор производство Карла Хакен и по-рано е работила с актрисата (по филмите на 20th Century Fox "Дяволът носи Прада", "Булчински войни" и "Любовта е опиат").

В края на този месец българските кинозрители могат да гледат Ан Хатауей в ролята на Бялата кралица Мирана във фентъзи-приключението "Алиса в Огледалния свят".
Copyright © 2024 Dir.bg.