Матю Макконъхи ще снима в наркодрама

21. 11. 2016 г.
Матю Макконъхи ще снима в наркодрамаЛауреатът на "Оскар" Матю Макконъхи, който наскоро изигра Мъжа в черно от "Тъмната кула", води преговори за участие в наркодрамата "Бялото момче Рик" ("White Boy Rick"). Сценарият на филма ще разкаже историята на Ричард Уърши младши. През 1980-та год. той е бил значим бял наркодилър в негърското гето в Детройт.

Хванат е с 8 кг кокаин и е осъден доживот през 1987 год., когато е само на 17 години. Към момента той все още излежава присъдата си. Кандидат за ролята му все още няма.

Матю Макконъхи обмисля предложение за ролята на неговия баща. Режисьор на инди лентата ще бъде французинът Ян Деманж, който наскоро засне военния трилър "'71" с Джак О'Конъл. Сценарият е дело на братята-близнаци Ноа и Логан Милър. Филмът дълго време се намираше в "Черния списък" на добрите, непродуцирани истории.

Миналата година правата за заснемането му бяха закупени от Джон Силк за "Studio 8" на Джеф Робинов. Копродуцент е "Protozoa Pictures" на Дарън Аронофски. Снимките на филма са насрочени за март 2017, а теренът се намира в Мичиган.
Copyright © 2024 Dir.bg.