Бебе Грут, Мантис и Абилиск в "Пазители на Галактиката Vol. 2"

05.12.2016 г.
Бебе Грут, Мантис и Абилиск в Светът се влюби в най-новия тийзър-трейлър на "Пазители на Галактиката Vol. 2", в който главно действащо лице е бебе Грут.

Вижте го (2:14 мин., със субтитри).

Огромният добряк, който в края на първия филм пожертва живота си, за да спаси своите приятели, се завръща като бебе, което като всяко малко дете е доста палаво. Проблемът е, че когато се биеш с най-опасните злодеи на Галактиката и редовно боравиш с бомби и други опасни оръжия, това не е добър знак. А бебе Грут може да реши да избяга с бомбата, която е способна да унищожи Галактиката...

Освен акцентът върху бебе Грут, в тийзър-трейлъра своя дебют прави още един добре познат и дългоочакван герой от комикс-вселената на "Марвъл" – Мантис (в ролята - Пом Клементиев). Най-новият член на странната сбирщина от супергерои притежава доста полезна супер сила – да усеща емоциите на околните. Това, обаче, изиграва лоша шега на Звездния повелител, като разкривай нещо, което той старателно, но неумело се опитва да прикрие – чувствата му към Гамора… и то пред самата нея.

Освен Мантис, тийзър-трейлърът ни представя за първи път и Абилиск – чудовище от много измерения, с което Пазителите на Галактиката ще се сблъскат във втория филм, а галактическата битка със сигурност отново обещава да бъде повече от зрелищна.

И всичко това – на фона на чакания не по-малко от филма саундтрак.
Екшън комедията ще нахлуе в кината в България на 5 май догодина, на 3D и IMAX 3D.
Copyright © 2024 Dir.bg.