прекъсването на преговорите<..."/> Кино

Официално: Мат Рийвс ще режисира новия "Батман"

23.02.2017 г.
Официално: Мат Рийвс ще режисира новия След прекъсването на преговорите студио-режисьор преди седмица, днес Warner Bros. официално назначиха Мат Рийвс за режисьор на "Батман" (2018 или 2019 г.). Новият филм представлява самостоятелна история за "кръстоносеца с пелерина".

В прессъобщението на Уорнър се казва, че Warner Bros. Pictures днес са обявили, че Мат Рийвс ("Зората на планетата на маймуните", "Чудовищно") е поставен да режисира "Батман". Рийвс ще бъде и продуцент на новото самостоятелно екшън приключение, което е центрирано върху един от най-дълго популярните супергерои на DC. Съобщението е направено от Тони Емърич, президент и главен директор по съдържанието на "Warner Bros. Pictures Group".

- Емърич: "С вълнение приемаме Мат Рийвс да оглави "Батман" - перлата в короната на нашия DC-актив. Дълбоките корени на Мат в жанровото кино и еволюцията му към изграждане на емоционални светове го правят перфектния филммейкър, който да направлява Тъмния Рицар при следващото му пътешествие".

- Мат Рийвс от своя страна отбелязва: "От дете обичам историята за Батман, той е иконичен и покоряващ образ, с когото имам своя резонанс. За мен е невероятна чест и вълнение да работя с Warner Bros., като ви представим нова епична история на голям екран".

В съобщението за пореден път не се споменава за премиерна дата.
Copyright © 2024 Dir.bg.