"Мумията" - Том Круз в света на чудовищата

06.04.2017 г.
Един древен свят на чудовища и зли сили, станал символичен за златните години на Холивуд, ще възкръсне от 9 юни на IMAX и 4DX в зрелищното приключение "Мумията". Новият трейлър на филма ни потапя в историята на митична древноегипетска царица, погребана жива преди хиляди години заради злите сили, които е призовала.

Вижте трейлъра (2:24 мин., с български субтитри).

В ролята на египетската красавица е алжирката София Бутела. Звездният актьорски състав на филмовото приключение се допълва от носителя на "Оскар", новозеландеца Ръсел Кроу и от 32-годишната англичанка Анабел Уолис.

Когато героите на Том Круз и Анабел Уолис случайно се натъкват на древна египетска гробница, те дори не подозират, че това не е обикновено светилище на загинал преди хиляди години владетел, а затвор за зла царица. Благородничката Аманет се е възползвала от своята власт, за да се сдобие със зли сили - била е затворена дълбоко под земята, за да бъде спряна.

Когато в наши дни героят на Том Круз по невнимание я освобождава, той не подозира какъв апокалипсис ще отприщи... Защото древноегипетската царица няма да се спре пред нищо, докато не преобрази нашия свят според собствените си желания.
Copyright © 2024 Dir.bg.