(“The War with Gran..."/> Кино

Робърт Де Ниро срещу непослушно хлапе

05. 06. 2017 г.
Робърт Де Ниро срещу непослушно хлапеПоявиха се фотографии от снимачната площадка на комедията "Войната с дядо" (“The War with Grandpa”) на режисьора Тим Хил. Във филма участват звезди като Робърт Де Ниро, Ума Търман, Кристофър Уокън, Джейн Сиймор и Чийч Марин.

Както информирахме преди година, историята е по едноименния роман (1984 г.) на американския детски писател Робърт Кимел Смит и е фокусирана върху живота на 10-годишния Питър (детето-актьор Оукс Фегли – „Драконът, моят приятел”), който обожава да си стои в стаята, но скоро това удоволствие ще му бъде отнето.

Любимият му до този момент дядо (Робърт Де Ниро) решава да се премести в къщата на семейството и по лоши стечения на обстоятелствата, стаята на малкия Питър е отредена за дядото, който от любимец се превръща в ужасен враг. Момчето е решено да приложи коварен план, включващ много пакости, за да си върне личното пространство.

Филмът трябва да е по екраните в САЩ от 20 октомври 2017г.

Де Ниро се превъплъти в дядо и миналата година, когато в комедията "Ох, на дядо!", прожектирана и в България, показа на внука си (Зак Ефрон) как да се забавлява.
Copyright © 2024 Dir.bg.