Снимат българския филм "Привличане"

14.08.2017 г.
Снимат българския филм Стартират снимките на "Привличане", съобщиха днес от Нова Броудкастинг Груп. В центъра на сюжета е история за успеха, амбициите и любовта, разкриваща актуални и общочовешки теми за всички поколения. Танцовата хореография и динамиката на лентата се очаква да я направят различна и запомняща се.

В главните роли ще видим Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Сано, Койна Русева, Радина Боршош и Башар Рахал. Продуценти на лентата са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

„За мен този филм е една много истинска история за живота в училище и извън него такъв какъвто е, за сблъсъка между поколенията и за това колко е важно да намерим баланса, допирната точка, в която преминаваме границата на разделението, приемаме различията помежду си и заставаме от една страна. Мисля, че с Яна Маринова, страхотния актьорски състав и целия този ентусиазъм, с който сме заредени, ще спечелим феновете на българското кино”, сподели Башар Рахал, който играе собственик на частно училище.

„И родителите, и децата ще открият по нещо близко, ще вземат по нещо за себе си. Филмът ще ги накара да се засмеят, но и да се замислят, а танците носят много силен допълнителен заряд. Това е свежа училищна драма за нашето време, която провокира и няма да остави никого безучастен”, допълни актрисата Яна Маринова, която влиза в ролята на учителка, подложена на манипулации от своя колежка.

Привличане” се реализира с подкрепата на медийната група и ще се разпространява в кината в началото на 2018 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.