Кейт Уинслет отново с Камерън след "Титаник"

04.10.2017 г.
Кейт Уинслет отново с Камерън след Британската актриса отново се събира с канадския режисьор за продълженията на "Аватар", след като през 1977 година направиха история с "Титаник". Засега не е известно в колко от четирите планирани филма ще участва Кейт Уинслет.

В момента Джеймс Камерън снима едновременно Aватар 2 и 3, като скоро след това започва едновременни снимки на 4 и 5. Продукцията наскоро обяви нови седем млади членове на каста, на които е определена съществена роля в продълженията.

Ще има 7 деца-актьори в "Аватар 2-5", които ще изиграят:
- трите деца от семейство Съли (потомците на Нейтири на Зоуи Салдана и Джейк на Сам Уърдингтън), съответно Джейми Флатърс ще играе Нейтейъм, най-голямото дете, Бритън Далтън е средното - Ло'ак, а Тринити Блис е най-малкото - Туктири;
- трима са младите членове на клана Меткейна от хората на рифа, които ще бъдат изиграни от Бейли Бас, Филип Гельо и Дуейн Евънс мл.;
- Джак Чемпиън е в ролята на тийнейджър-човек.


Българските зрители скоро ще видят Кейт Уинслет в два филма - във "Въртележка" на Уди Алън по време на Киномания на 17 декември, чийто първи трейлър излезе днес, и в "Планината помежду ни" на израелски режисьор, чиято премиера у нас е на 1 декември.
Copyright © 2024 Dir.bg.