Стартира снимачният процес на „Закрилникът 2“

12. 10. 2017г.
Стартира снимачният процес на „Закрилникът 2“Официално започна снимачният процес по втората част на екшъна „Закрилникът 2“ (The Equalizer 2). На режисьорския стол отново е Антоан Фукуа, а към образа на бившия агент от ЦРУ Робърт Маккол се завръща Дензъл Уошингтън.

Автор на сенария е Ричард Уенк, който работеше по сюжета и на първата част. Детайли от него все още не се разкриват. Ролята на главния антагонист е поверена на Педро Паскал, известен от участието си в сериалите „Игра на тронове“ и „Наркос“.

Припомняме, че в първата част се разказваше за Маккол - човек, който вярва, че е успял да загърби мистериозното си минало и да води спокоен живот. Но след като среща Тери (Клоуи Грейс Морец) - младо момиче, чийто живот е под контрола на брутални руски гангстери, - той не може да стои безучастен и трябва да й помогне.

Маккол прекратява самоволното си пенсиониране и открива, че желанието му за справедливост е съживено. Той притежава скрити умения, които му позволяват да отмъсти на всеки насилник над безпомощните. Ако някой има проблем, ако шансовете са срещу него, ако няма към кого друг да се обърне, Маккол е насреща. Той е Закрилникът.

Както съобщихме, световната премиера на лентата е насрочена за 14 септември 2018 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.