Звезда на Алеята на славата и за Скалата

06. 12. 2017 г.
Звезда на Алеята на славата и за СкалатаКакво може да каже Гилдията относно Скалата, освен: „Добре дошъл“?! Многофункционалната звезда Дуейн Джонсън ще получи звезда на Алеята на славата по време на специална церемония, която ще се проведе на 13 декември.

„Дуейн е не само изключителен човек и талант, той също така е голям филантроп, което е част от критериите за получаване на безсмъртния приз, какъвто е „Алеята на славата“ – казва продуцентът на церемониите Ана Мартинес.

Дуейн Джонсън е роден на 2 май 1972 г. в Маями. Израства в Батълхем, щата Пенсилвания. Той става популярен, докато е кечист в Световната федерация по кеч, с прякора Скалата. Една от първите му роли, която го прави известен в киното, е тази в „Мумията се завръща“. Следва „Кралят на скорпионите“ и редица филми, сериали и пордукции, в които играе себе си като Скалата. Участва в много ленти, някои от които са: Феята на зъбките, Doom, Бързи и яростни, Гордо изправен, Пътуване до тайнствения остров, Херкулес, G.I. Joe: Ответен удар и др.

Предстои да видим Джонсън в „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“ заедно с Кевин Харт и Джак Блек. Догодина пък очакваме „Круиз из джунглата“ (Jungle Cruise), както и филмите „Rampage: Унищожителите“ и „Небостъргач“.

Освен спортист и актьор, Скалата е и продуцент.

Церемонията започва в 11.30 на Холивуд булевард 6801.
Copyright © 2024 Dir.bg.