(„Angel of Mine“)...."/> Кино

Нуми Рапас подписа договор за „Angel of Mine“

06. 02. 2018 г.
Нуми Рапас подписа договор за „Angel of Mine“Звездата от „Прометей“ подписа договор за участие в трилъра "Мой ангел" („Angel of Mine“). Адаптиран от номинирания за „Оскар“ Люк Дейвис по сценария на френския филм със Сандрин Бонер „L’Empreinte de L’Ange“ (2008), бъдещата продукция ще бъде представена на международния пазар на стартиращия след броени дни фестивал в Берлин.

„Angel of Mine“ ще бъде вторият филм на австралийската режисьорка Ким Фарант. Нейният дебют в киното е психотрилърът "Земя на странници" („Strangerland“, 2015) с участието на Никол Кидман и Джоузеф Файнс и бе номиниран за голямата награда на фестивала в Сънданс през 2015 г.

С действие, ситуирано в Мелбърн, новият филм проследява историята на една майка (Рапас), която се опитва да преодолее загубата на дъщеря си преди няколко години. Тя решава, че дъщерята на непозната жена е нейното момиче и обсебена от тази идея, постепенно губи връзка с реалността.

„Това, което ми хареса в този прекрасен проект, освен невероятната Нуми, е че става дума за интуицията. Всички знаем това чувство да сме убедени в нещо чак до костите си и все пак да изпитваме дълбоки съмнения, което може да ни подлуди напълно“, сподели Фарант.

Люк Дейвис пък е номиниран за „Оскар“ за сценария на „Лъв: стъпки към дома“ отново с Никол Кидман. В момента той работи по адаптирането на романа „Параграф 22“ за сериал, режисиран от Джордж Клуни.
Copyright © 2024 Dir.bg.