стана известно през лят..."/> Кино

Дейвид Лийч ще режисира "Дивизията"

23.04.2018 г.
Дейвид Лийч ще режисира Както стана известно през лятото на 2016 година, Джесика Частейн и Джейк Джиленхол ще играят в екранизация на онлайн видеоиграта на Том Кланси и Ubisoft "The Division". Сега и режисьорът на "Дедпул 2" Дейвид Лийч е решил, че филмовата адаптация на тази игра ще бъде неговият следващ проект.

Само преди месеци Лийч оглави и спин-оф на "Бързи и яростни" с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм. Според източници на "Варайъти", Лийч ще снима първо спин-офа на Universal, тъй като продукцията е вече планирана за тази есен - затова вероятно ще се захване с "The Division" през 2019 г.

Бившият каскадьор и майстор по бойни изкуства ще продуцира заедно със съпругата си, 40-годишната Кели Маккормик през техния лейбъл "87Eleven". Другите продуценти са "Nine Stories" (Джиленхол и Рива Маркър) и "Freckle Films" (Частейн с Кели Кармайкъл), както и Ubisoft Motion Pictures.

Сюжетът е в близкото бъдаще, когато чрез хартиени пари се разпространява вирус по време на Черен петък. Засегнат е Ню Йорк, загиват милиони хора. Към Коледа обществото е в хаос, а група граждани (обучени да действат при извънредни ситуации) се опитват да спасят, каквото е останало.

Дейвид Лийч се прочу преди 4 години с "Джон Уик" - екшън, който направи с колегата си - каскадьор Чад Стахелски. Стахелски продължи с "Джoн Уик 2" миналата година, докато Лийч се събра с Шарлийз Терон в продуцирания от нея "Атомна блондинка". Това всъщност му помогна да получи работа за "Дедпул 2", след като продължението загуби първоначалния си режисьор Тим Милър - той напусна Fox през октомви 2016 г. след разногласия с Райън Рейнолдс.

Copyright © 2024 Dir.bg.