Бандитките на Оушън“ напълно оправда очакванията

11-06-2018
„Бандитките на Оушън“ напълно оправда очакваниятаСлед толкова много хитове, адресирани предимно към мъжката аудитория, беше време да се появи филм, който да предизвика интереса на дамите. И Бандитките на Оушън напълно оправда очакванията. Новият филм със Сандра Бълок и Кейт Бланшет окупира върха в американската класация в 41,5 милиона долара.

Това е най-добрият старт в историята на цялата поредица, чийто първи и най-голям хит дотук е „Бандата на Оушън“, спечелил 38 милиона при дебюта си по кината през 2001 г. Резултатът на „Бандитките“ е сред 10-те най-добри за тази година и вече започнаха спекулации за евентуално продължение, в което може да се съберат Деби Оушън (Бълок) и нейният брат Дани (Джордж Клуни).

Филмът е едно от редките изключения, при които българската премиера не съвпада с американската. Точно след седмица предстои да видим как ще се представи той в българския бокс офис.
(трета позиция с 8 107 зрители / 77 620 лв. за уикенда 15. - 17.06.2018 г., доп. ред.)

* * * * * * *

Бившият лидер „Соло: История от Междузвездни войни“ продължава да се сгромолясва. Той е вече втори с приходи 15,2 милиона долара и досега е спечелил 176,1 милиона – почти наполовина от постигнатото от „Rogue One” през 2016 г. за същия период (318 милиона).

На трето място е „Дедпул 2“ с 13,7 милиона долара и общи приходи 287,7 милиона, следван от второто ново предложение – възхвалявания от критиците хорър „Hereditary“ с Тони Колет, спечелил 13 милиона долара.

Големият победител в останалата част от света е „Джурасик парк: Рухналото кралство“. Втората част от новата трилогия стартира в 48 страни с приходи 151,1 милиона долара – доста впечатляваш резултат при положение, че все още не е пуснат в Китай. Новият хит ще превземе и американския боксофис след две седмици.
Copyright © 2024 Dir.bg.