Радвайте се, почитатели на фантастиката!

Радвайте се, почитатели на фантастиката!След като обиколи доста голяма част от интересните местенца по света през изминалата година, за да се снима в продължението на “Лара Крофт: Томб Рейдър” Анджелина Джоли ще замине за известно време за Великобритания, за да участва в научно-фантастичния филм “The World of Tomorrow”.

Снимките за филма започват през март в Лондон, а Джоли ще замени тесните и секси дрехи на Лара Крофт за дрехи с футуристичен дизайн. Освен нея във филма ще участват Гуинет Полтроу (“Влюбеният Шекспир”) в ролята на напориста журналистка и Джуд Лоу (“Път към отмъщение”) в ролята на добър пилот, колега на героинята на Джоли във филма. Авторите на филма обещават героят на Лоу да направи за космоса това, което Индиана Джоунс направи за археологията. Което ще рече…? Имате ли вече някакви идеи?

Така че, любители на научната фантастика, започвайте да празнувате още от сега – не само че на хоризонта се задава един многообещаващ филм в любимия ви жанр, но освен това в него ще се изяви във вероятно още по-секси впити дрешки огнената Джоли.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.