Рафал Заверуха играе Роман Полански при Тарантино

29-08-2018
Рафал Заверуха играе Роман Полански при ТарантиноНовият филм на Куентин ТарантиноИмало едно време в Холивуд“ ще се превърне в нещо от сорта „Кой кой е в Холивуд“. Почти не останаха звезди, които да не участват в него. И макар че прочутият режисьор вече започна снимки, продължава да добавя нови и нови имена към актьорския състав.

Сега обаче Тарантино обяви едно много важно попълнение. Става въпрос за млад полски актьор, чието име със сигурност не сте чували, но именно той ще играе режисьора, когото определено знаете много добре. Рафал Заверуха (Rafał Zawierucha) ще бъде Роман Полански, чиято съпруга Шарън Тейт става жертва на Чарлс Менсън и неговата секта.

Историята вече е добре позната на всички. И докато беше ясно, че Марго Роби, която играе Тейт, ще е сред най-важните актьори във филма, Тарантино въобще не споменаваше, че ще видим и младия Полански. Надяваме се в скоро време да разберем дали в дългоочаквания му шедьовър ще се появи и самият Менсън и евентуално кой актьор ще го изиграе на екрана.
Copyright © 2024 Dir.bg.