Хенри Кавил приключи със Супермен

13. 09. 2018 г.
Хенри Кавил приключи със СуперменКиновселената на DC вече няма да е същата. Хенри Кавил подписа договор за участие в минисериала „The Witcher“ ("Вещерът") на Netflix и това породи много спекулации дали ще продължи да се подвизава като Супермен на големия екран. Е, вече е ясно, че той приключва с тази роля.

Предполагаме, че повод за раздора между звездата от „Мъж от стомана“ и „Уорнър“ е съвсем тривиален и касае размера на хонорара му. Кавил получил предложение за кратка поява в новия комикс хит „Shazam!“, но това така и няма да се случи. Това ядосало много шефовете на студиото и те решили да започнат работа по филма „Супергърл“. Имало все пак идея и в него да се появи Кавил като Супермен, но и преговорите за това също се провалили.

За мнозина актьорът си остава най-добрият възможен избор за тази роля и е наистина жалко, че няма да го видим повече в нея. Кавил игра прочутия супергерой в три филма, последният от които бе „Лигата на справедливостта“. От друга страна в момента Мат Рийвс подготвя нов филм за Батман, в който със сигурност няма да участва Бен Афлек, така че оттеглянето на Кавил не е голяма изненада.

Няма да го видим в толкова чакания „Мъж от стомана 2“, но все пак още хитове на DC се задават. През декември предстои премиерата на „Аквамен“, а догодина очакваме „Жената чудо 1984“. През 2019 г. ще стартират и снимките на филма за Светкавицата, в чиято роля отново ще видим Езра Милър.

Според някои източници ("Deadline"), възможен избор на студиото за ролята на Супермен е Майкър Л. Джордан, номиниран за "Еми" за телевизионния филм "Fahrenheit 451"на HBO, излъчен премиерно през май. У нас той е по-известен с ролите си в "Черната пантера", "Крийд: Сърце на шампион" и "Фантастичната четворка".


Copyright © 2024 Dir.bg.