Кийра Найтли в главната роля в „Misbehaviour“

18. 10. 2018 г.
Кийра Найтли в главната роля в „Misbehaviour“Кийра Найтли е начело на актьорския състав на „Misbehaviour“ ("Неморално поведение"), който ще включва още Гугу Мбата-Роу и Джеси Бъкли. Филипа Лоуторп, работила по няколко епизода на сериала „The Crown“, ще е режисьор на филма, а сценарият е дело на Ребека Фрейн и Габи Чапи.

Историята е колкото драматична, толкова и куриозна и разказва за конкурса Мис Свят през 1970 г. в Лондон, на който водещ е Боб Хоуп. По това време надпреварата се радва на изключителен интерес и е гледана от 100 милиона зрители по света. Убедени, че подобно състезание унижава нежния пол, членове на новосформираното Движение за освобождение на жените нахлуват на сцената по време на шоуто. Техният протест все пак има историческо значение. Когато резултатите са обявени се оказва, че вместо фаворитката от Швеция, победителка е представителката на Гренада, която става първата чернокожа Мис Свят.

Новият филм се очертава като една от най-горещите британски продукции заради интригуващата тема и трите изпълнителки на ролите. Найтли демонстрира невероятна форма в биографичния „Колет“, за който се очаква да се намеси в битката за „Оскар“. Бъкли участва в няколко успешни филма и проби в Холивуд с „Доктор Дулитъл“ (2020) с Робърт Дауни мл., а Мбата-Роу наскоро приключи снимки на приказната история с Анджелина ДжолиCome Away“ (2020).
Copyright © 2024 Dir.bg.