Дон Джонсън в „Knives Out

22.10.2018 г.
Дон Джонсън в „Knives Out“След успеха на „Междузвездни войни: Последните джедаи“, Райън Джонсън може да си позволи всичко. Включително да събере повече от звезден актьорски състав за новия си филм „Knives Out“. Вече е ясно, че и Дон Джонсън ще участва в него.

Той ще стане част от екипа прочути имена като Даниел Крейг, Крис Евънс, Майкъл Шанън, Лакийт Стенфийлд и звездата от „Блейд Рънър 2049“ Ана де Армас. За сюжета всички подробности все още се пазят в строга тайна, но е ясно, че действието ще се развива в наши дни и в центъра му ще е едно мистериозно убийство. Райън Джонсън е автор на сценария и ще е и продуцент, заедно със своя партньор Рам Бергман.

Снимките на „Knives Out“ трябва да започнат през другия месец, а премиерата очакваме догодина. След това Джонсън ще се заеме с нова междузвездна трилогия, за която „Дисни“ имат големи очаквания.

А на 68-годишния Дон Джонсън напоследък му е тръгнало да се изявява в звездна компания. В момента той се снима в новия сериал на HBO „Пазителите“ ("Watchmen") по комиксите на DC, където си партнира с Джереми Айрънс, Франсис Фишър, Реджина Кинг и Тим Блейк Нелсън. Предстои да излезе и филмът „Dragged Across Concrete“, в който участват също Мел Гибсън, Дженифър Карпентър, Винс Вон и Томас Кречман.
Copyright © 2024 Dir.bg.