Сони надгражда своята спайдър-мен вселена със спайдър-жени

28.11.2018 г.
Сони надгражда своята спайдър-мен вселена със спайдър-жениSony Pictures са поели в нова посока в изграждането на своята Спайди-вселена ("Spider-Verse"), подобно на "Жената чудо" при DC/Warner, след която нараства броят на жените-супергерои. Информацията е на Deadline. Студиото е започнало да разработва анимационен филм "Spider-Woman", който ще проследи три поколения жени със Спайди-способности. Сценарият е възложен на австралийката Бек Смит, досега известна като асистент-сценарист и асистент-режисьор, например на Джонатан Либесман за "Гневът на титаните" (2012) на Warner Bros.

Един от възможните персонажи е този на Спайдър-Гуен, чийто потенциал се счита за висок. Изданието все пак уточнява, че тя е в рамките на слуховете, предхождащи премиерата на "Спайдър-мен: В Спайди-вселената" след малко повече от две седмици.

"Spider-Woman" ще бъде продуциран от Ейми Паскал, очаква се да бъдат привлечени още имена като Ами Арад, Кристофър Милър и Фил Лорд, както и Кристина Стайнбърг - целият продуцентски екип зад "Спайдър-мен: В Спайди-вселената". Студиото върви и към директно продължение на тази анимация, като ще развие историята на героя от нея - Майлс Моралес, този път под режисурата на телевизионера от португалски произход Жоаким Дус Сантус (Joaquim Dos Santos, анимационния сериал "Лигата на справедливостта").
Copyright © 2024 Dir.bg.