Summit представиха първия трейлър на „Хелбой

20.12.2018 г.
Summit представиха първия трейлър на „Хелбой“Време е за ново пропадане в ада. След като дълго време загряваха феновете с различни плакати, Summit Entertainment най-после представиха първия трейлър на новата версия на „Хелбой“. Сценарист на филма е създателят на прочутия комикс Майк Мигнола, а режисьор е Нийл Маршал, прочул се с култовия хорър „Пещерата“ ("The Descent", 2005).

Звездата от сериала „Stranger Things“ Дейвид Харбър е в главната роля на иконичния демон, а Иън Макшейн ще видим като неговия осиновител Тревър Брутенхолм, който е и основател на Бюро за паранормални изследвания и защита. Във филма участва още Даниел Дей Ким като добавящия доста комизъм в екшъна Бен Дeймио, а Мила Йовович е в ролята на основния злодей Нимуе – средновековна вещица, която е решила да унищожи човечеството.

Вижте трейлъра

* * * * * * *

Гийермо дел Торо адаптира комикса „Хелбой“ за първи път и дори засне и продължението „Хeлбой ІІ: Златната армия“, като и в двата филма в главната роля бе Рон Пърлман. Знаем, че режисьорът на „Формата на водата“ е особено пристрастен към чудовищата и имаше голямо желание да завърши своята трилогия за предвестника на апокалипсиса, но в крайна сметка Мигнола реши да започне отначало с една по-брутална нова версия.

А първият трейлър подсказва, че тя определено ще е такава. Явно филмът ще е нещо в стил „Ще се лее много кръв“ и определено ще е много по-различен от двете части на Дел Торо.

Сред останалите имена в актьорския състав са Саша Лейн, Брайън Глийсън, Софи Оконедо, Пенелъпи Мичъл и Алистър Петри. Премиерата в България е предвидена за 12 април 2019 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.