Ще има ли "Дедпул 3" и "Kingsman 3"

20.07.2019 г.
Ще има ли Феновете на Дедпул изглежда няма да чакат много дълго за трети филм от поредицата, смята изданието ladbible.com. То цитира популярния комиксов илюстратор Роб Лайфелд (Rob Liefeld), считан за възможен създател на персонажа, според когото в близко бъдеще се планира следваща част от приключенията на антигероя. В Туитър, Лайфелд - който не бе кредитиран като съавтор в "Дeдпул 2" - е отговарял на въпроси на фенове и е обявил, че по трилогията се работи: "Ще се случи със сигурност!!! Скоро!"

По-рано тази година той бе заявил, че под някаква форма "Дедпул 3" ще бъде осъществен и че това не е негова грижа. "Дисни платиха 60 милиарда за Фокс, а "Дедпул" е най-ценният актив на днешния пазар. Той прави повече от филмите за Х-Мен".

Звездата на лентата Райън Рейнолдс обаче не бе така уверен през май миналата година, когато сподели за "Entertainment Weekly" размислите си заради сливането на студиата. "Наистина нямам абсолютно никаква представа. Чета, че /главният изпълнителен директор/ Боб Айгър смята, че има много място в тази вселена за образ с рейтинг R като Дeдпул. Това съвпада с моето мнение и не мога да си представя, че Дисни са купили Фокс, за да го разкарат или нещо такова. Мисля, че сделката е, за да го запазят в арсенала си". По-късно същия месец Рейнолдс излезе с идеята за кросоувър на "Дeдпул" с "Пaзители на Галактиката".

Режисьорът на втората част Дейвид Лийч също е готов за продължение. По думите му, "Всеки иска това да стане и ако ме поканят, отговорът ще бъде Да! Мисля все пак, че доста неща имат да се случват около Дисни и Фокс и къде отива целият свят на Марвъл след "Отмъстителите: Краят". Когато прахът се слегне, надявам се Дедпул да оцелее. Има доза ирония в това, нали?" Лийч добавя, че има много идеи за трети филм, които пази за себе си. "Ако някой благоволи да ми се обади, ще споделя всичките си щури виждания", уверява той.

* * * * * * *

По отношение на друга популярна поредица - тази за въображаемата организация Kinsman, източници на изданието Deadline твърдят, че компанията на Матю Вон "Marv Films" е поканила Джон Беърд (Jon S. Baird) за неозаглавен проект. 46-годишният шотландски режисьор, направил биографичния "Stan & Ollie" (2018), ще бъде и съавтор на сценария - според слуховете, става въпрос за "Kingsman 3".

Тъй като представители на двете страни са отказали да дадат подробности, експертите предполагат, че става въпрос за продължение на Kingsman. Матю Вон обаче работи и по други проекти - нова версия на "Kick-Ass - Шут в г*за!" (спин-оф за героинята Hit-Girl на 12-годишната във филма Клоуи Грейс Морец) и "Statesman" (спин-оф за американските колеги на британските супершпиони). Така че Беърд може да е поканен в някой от тези филми или в друг нов филм, за който нищо не е известно. Освен това, евентуалното му включване към Marv Films би означавало, че той изоставя режисурата на трилър комедията "Rothchild" с Шая ЛаБаф и Мел Гибсън.

В момента Матю Вон завършва работата си по предисторията "King’s Man: Първа мисия", която излиза през февруари догодина. За сюжета му няма кой знае какви подробности освен излезлия на 15 юли трейлър. Вон планираше да се заеме след това със сценария на "Kingsman 3".
Copyright © 2024 Dir.bg.