Персонажни постери от "Господарка на злото 2"

05.09.2019 г.
Персонажни постери от Продължението на блокбъстъра от 2014 година "Господарка на злото" се завръща този октомври с нова сила, нов огън и емблематичен актьорски състав. Към очарователните Анджелина Джоли и Ел Фанинг се присъединява Мишел Пфайфър, която влиза в ролята на майката на принц Филип – кралица Ингрит (Queen Ingrith) и Чиуетел Еджиофор, който влиза в ролята на безстрашния предводител на тъмната страна, радетел на мира между човеците и магическите създания - Конал (Connal). Двамата ще допринесат не само за разширяване на хоризонта на зрелищния сюжет на филма, но и заемат ключово място в развръзката, за която всички се чудим дали ще е заветното „и заживели щастливо“.

По повод на предстоящата премиера на "Господарка на злото 2", Дисни подари на всички фенове новите самостоятелни плакати на главните герои във филма, които неизменно впечатляват със своята визия.

По същия начин звездите на продукцията привлякоха вниманието и на всички гости на тазгодишното издание на едно от най-грандиозните филмови събития в малкото калифорнийско градче Анахайм - Disney D23 (23-25 август 2019). Там, където творческите екипи и организатори представиха бъдещите планове и най-интересните новини от стратегическото развитие и филмов репертоар на студиото, Господарка на злото 2 и звездите от филма неизменно бяха един от специалните акценти. Всички те споделиха въодушевлението си да бъдат част от този филм и да затвърдят присъствието му като знаков в цялата история на филмите за злодеи.

Дали човеците и съществата от вида на Злодеида ще намерят път един към друг и ще съумеят да споделят един общ свят? Дали любовта на принцеса Aврора ще може да бъде равно разпределена между Господарката на злото и кралица Ингрит? И с какво трябва да се пребори принц Филип, за да запази любимата си?

Очакваме една от най-епичните продукции тази година да ни разкаже всичко това и да преминем заедно отвъд легендата. Филмът излиза в България на 18 октомври в кината (на 2D, 3D и IMAX 3D, в дублирана и субтитрирана версия).

Ето и персонажните постери на български език:

Анджелина Джоли като Злодеида (Maleficent)



Ел Фанинг като принцеса Аврора (Princess Aurora)



Мишел Пфайфър като кралица Ингрит (Queen Ingrith)



Чиуетел Еджиофор като Конал (Connal)

Copyright © 2024 Dir.bg.