Ото с шини на първи постер на „Миньоните 2

04.02.2020
Ото с шини на първи постер на „Миньоните 2“Universal разпространиха първия плакат на един от най-очакваните анимационни хитове тази година. В „Minions: The Rise of Gru“ е продължението на историята за малките жълти пакостници, които издирват своя зъл господар. Вече се появи кратък тийзър на филма, а официалният трейлър ще излезе в сряда.

На плаката виждаме един от най-лоялните миньони на Гру – Ото. Той освен това изглежда доста по-млад от очакваното и дори носи шини. Все пак това е предистория на събитията, с които започна всичко в „Аз, проклетникът“. Слогънът на плаката е красноречив: „Пригответе се“. За какво точно, ще разберем с появата на пълния трейлър.

Все пак благодарение на тийзъра разбрахме, че действието във втората част на „Миньоните“ ще се развива през 70-те и ще има много злодеи, монахини, кунг-фу, освен това ни предстои да видим младия Гру.

Все пак той е главният герой в поредицата, чието начало бе поставено преди 10 години с премиерата на първия „Аз, проклетникът“. Филмът се превърна в касов хит с приходи 543 милиона долара, освен това бе фаворит на всички критици. Последвалото продължение стана още по-успешно, а след него се появи тежката артилерия с „Миньоните“ и „Аз, проклетникът 3“, като и двата филма спечелиха над 1 милиард долара. Очакванията са същото да направи и „Minions: The Rise of Gru“.

Кайл Балда, който е сред създателите на последните два филма, се завръща на режисьорския стол в новия хит. Брад Ейбълсън („Семейство Симпсън“) и Джонатан дел Вал (аниматор на двете части на „Сами вкъщи“) са сърежисьори, а премиерата очакваме на 3 юли.

Copyright © 2024 Dir.bg.