Напред“ е новият шампион в боксофиса

09.03.2020 г.
„Напред“ е новият шампион в боксофисаНикой не се съмняваше, че новата анимация на „Дисни“ и „Пиксар“ ще бъде шампион в боксофиса. Напред“ пожъна очаквания добър отзвук сред критиците, но се представи доста под очакванията. Според повечето коментари не толкова високите му приходи са резултат от разпространението на корoнавируса.

В САЩ новата приказна анимация стартира с 40,4 милиона долара. В останалата част от света прогнозите бяха за по-високи резултати, но в крайна сметка филмът спечели 28 милиона в общо 47 страни. Той дебютира на върха във Великобритания (4,4 милиона), Франция (3,3 милиона), Мексико (3 милиона), Испания (1,9 милиона) и Бразилия (1,1 милиона).

Вече втори е бившият шампион „Невидимия“. Филмът с Елизабет Мос спечели 15,1 милиона долара и вече има 52,7 милиона в САЩ. С приходите от останалия свят той ще надмине границата от 100 милиона в близките два дни.

На трето място в САЩ с 8,5 милиона долара е другият нов филм „Извън играта“. Драматичната история е с Бен Афлек в главната роля, който получи хвалебствени отзиви от страна на критиците, с каквито не може да се похвали от години.

Четвърти се нареди „Соник: Филмът“ с 7,9 милиона долара. Общо до момента новият хит с Джим Кери е спечелил близо 300 милиона долара и вече упорито се говори, че той ще се сдобие с продължение.
Copyright © 2024 Dir.bg.