Ще има „Писък 5“

13.03.2020 г.
Ще има „Писък 5“Spyglass Entertainment обявиха кои ще са неговите създатели и кога започват снимките на "Scream" - 5. Вижте и наш материал отпреди 5 години.

Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Джилет, спечелили си доста суперлативи от страна на критиката за своята хорър комедия „Докато смъртта ни раздели“, са изборът на студиото. Те ще имат нелеката задача да поемат по стъпките на легендарния Уес Крейвън. Оригиналният сценарист на поредицата Кевин Уилямсън се завръща като изпълнителен продуцент заедно с Чад Вилела. Уилям Ширак, Джеймс Вандербилт и Пол Нейнстийн ще са продуценти, а снимките ще започнат през май - ако пандемията с Covid-19 не им попречи.

Уилямсън този път няма да е сценарист, но все още не знаем кой ще подготви сценария. Според изтекла информация, сюжетът ще разказва за млада жена, която се завръща в родния си град, за да разкрие кой стои зад серия ужасяващи убийства. Звучи съвсем в стила на „Писък“, макар че все още не е ясно дали новият филм ще е продължение или ще е римейк на оригинала.

Трите звезди от „Писък“ - Нев Кембъл, Кортни Кокс и Дейвид Аркет - може и да участват, но в центъра на историята ще са нови герои, като идеята е около тях да се завърти нова трилогия в стила на случилото се в градчето Уудсбъро.
Copyright © 2024 Dir.bg.