Дензъл Уошингтън тръгва на война с мафията в новия тийзър на Закрилникът 3

02.08.2023
Дензъл Уошингтън тръгва на война с мафията в новия тийзър на Закрилникът 3Робърт Маккол се завръща и е все така безпощаден, когато става въпрос за безопасността на близките му. Дензъл Уошингтън ще се превъплъти отново в любимия си герой на феновете във филма на Антоан Фукуа "Закрилникът 3". Режисьорското дуо е подарявало на феновете качествени екшъни в миналото, а предстоящата част само повишава залога. Дългоочакваният филм връща Уошингтън в ролята на пенсиониран американски морски пехотинец, който търси мир, но насилието е средството за постигане на тази цел.

Новият тийзър, публикуван от Sony, отвежда Маккол в Южна Италия с надеждата да избяга от бруталното си минало. Докато развива нови приятелства с млада майка и нейната дъщеря и намира някакво подобие на мир, той разбира, че новите му приятели са застрашени от местната мафия, и започва война, за да ги спаси.

Закрилникът е един от малкото франчайзи, който успешно преминава от телевизионен сериал към пълнометражен филм. Оригиналният филм е адаптиран за екрана от сценариста Ричард Уенк, а режисьор е Антоан Фукуа. С невероятен отзвук филмът беше последван от Закрилникът 2 през 2018 г., а сега франчайзът получава своята трета и последна част с предстоящия филм.

Закрилникът 3 пренася действието в Европа. Докато действието на първите два филма се развива в Масачузетс, последната част излиза на международна сцена за последното приключение на Робърт Маккол. В хода на франчайза видяхме как Маккол се бори да се примири с ужасяващите неща, които е трябвало да направи, докато е служил на правосъдието в името на потиснатите. Предстоящият филм ще доразвие тази тема, като видим как Маккол се превръща в защитник на приятелите си, като се заема с местната мафия.

Уошингтън е безупречен, както винаги, в ролята на Робърт Маккол, като този път в актьорския състав го подкрепят Дакота Фанинг, Дейвид Денман, Соня Бен Аммар, Ремо Джироне, Еудженио Мастрандреа, Андреа Скардуцио и Салваторе Руоко. Венк и Фукуа се завръщат съответно като сценаристи и режисьори, за да сложат край на франчайза, но не и преди да представят на публиката история, изпълнена с вълнуващи обрати, както и някои запомнящи се екшън сцени. Предварително публикуваните маркетингови материали загатват за кулминацията на франчайза с гръм и трясък, а също така ни дават добра представа какво да очакваме.

Закрилникът 3 се очаква по кината от 1 септември.
Copyright © 2024 Dir.bg.