Х-Мен 2” ще се постарае да счупи световните рекорди

“Х-Мен 2” ще се постарае да счупи световните рекордиХ-Мен 2” ще се опита да изненада всички с най-мащабната премиера в света – в продължение на три дни филмът ще има премиера в 93 страни по света. Началото ще бъде поставено на 30 април, когато блокбастърът ще счупи рекорда по на-бърза и мащабна премиера в света.

Продуцентите на филма са убедени, че той ще е световното киносъбитие на годината и дори си точат зъбите да оставят зад себе си “Матрицата: Презареждане”. Освен това те се надяват, че по този начин ще избегнат интернет пиратството.

Говорителят на “Twentieth Century Fox”, дистрибуторската компания на филма, споделя: “Всички приемат “Х-Мен 2” като световно събитие.

Първият филм определено беше много успешен за нас, но очакваме вторият да е още по-успешен. Но ние се притесняваме от това, че по интернет хората, които гледат първи филма, могат да разкрият прекалено много от сюжета.

Също така смятаме, че “Х-Мен 2” ще е един от най-търсените от пиратите и затова искаме по този начин да се преборим с тях.”

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.