Фарел си иска сина

19.07.2004 г.
Фарел си иска синаСлед раждането на сина си Джеймс Колин Фарел твърди, че вече е друг човек. Сега той е помолил бившата си приятелка Ким Борденейв да имат общо попечителство върху детето.

Актьорът твърди, че е намерил смисъла на живота си след раждането на Джеймс и настоява, че е приключил с бурния си ергенски живот, изпълнен с множество краткотрайна афери с жени и много алкохол.

Колин твърди, че ще направи всичко, за да играе главна роля в живота на сина и и ще подбира по-внимателно ролите си в бъдеще, вероятно, за да прекарва колкото се може повече време със сина си.

“Преди да се роди синът ми съм правил неща, които сега не бих повторил – казва Колин. - Той ми даде такава воля за живот, каквато не съм подозирал, че имам. Аз искам да живея дълго, за да го видя как расте. В момента работим по подробностите по попечителството и се надявам, ако е рекъл Бог, то да е общо. Знам, че ще трябва да се съобразявам с графици и схеми, постановени от съда, но това няма да ми попречи да съм в живота на сина си. Той ще знае кой е баща му. Аз го обожавам. За мен да бъда баща е най-големият успех.”

Със съдействието на списание Екран
Copyright © 2024 Dir.bg.