Бен Афлек и Дженифър Гарнър са сгодени

26.04.2005 г.
Бен Афлек и Дженифър Гарнър са сгодениХоливудския сърцеразбивач Бен Афлек и приятелката му от 9 месеца, Дженифър Гарнър, са сгодени - според някои издания.

Новините около 32-годишния Афлек, се появиха този уикенд, първо в американското седмично издание People. Това всъщност е втори тур на медийната лудост, „Бенифър” – по имената на Бен и Дженифър – първият беше, когато актьорът щеше да се жени за Дженифър Лопес, която сега е омъжена за латино-певеца Марк Антъни.

"Въпреки че нито Афлек, нито Гарнър са го потвърдили официално, близък приятел на двамата разпространил новината, за предстоящото обвързване", твърди списанието.

Прес-агентът на Афлек отрича за сватбени намерения, докато представителите на Гарнър, отказват коментар по темата. Но в списание Star се появиха сведения, според които, звездата от „Пърл Харбър” е паднала на колене пред звездата от „Електра” на връх рожденния й ден, в дома й в Лос Анджелис, с пръстен за 500 хиляди долара в ръка.

Двамата се срещнаха за първи път на снимачната площадка на комикс-приклочението „Daredevil-Дявол на доброто”, и започнаха да се срещат през август 2004, след публичната раздяла на Бен с Лопес през януари същата година. Афлек и Лопес се разделиха 4 месеца след като отмениха шумно рекламираната си сватба.

За разлика от предишната си връзка, този път Афлек е изключително дискритен в отношенията си с приятелката си и двамата са забелязани само веднъж заедно на публично място – бейзболен мач в Бостън. Те дори отказват да потвърдят
официално, че се срещат. Пресата нарече любовната афера между суперзвездите Афлес и Лопес „Бенифър”, защото те изглеждаха неразделни.

На 25-ия от връзката си Афлек и Гарнър станаха най-одумваната и внимателно наблюдавана холивудска двойка след Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън през ’60-те.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.