Ръсел Кроу съжалява

10.06.2005 г.
Ръсел Кроу съжаляваХоливудския побойник Ръсел Кроу вече дълбоко съжалява, че е наранил Нестор Естрада по време на препирнята им в нюйоркски хотел – и е готов да приеме последствията.

Както вече писахме, рано в понеделник (6 юни), вбесен, че неможе да свърже с Австралия, звездата от „Гладиатор” и „Късметлията” хвърли телефонен апарат срещу стената, като парчета от него нараниха нощния портиер в хотел Мърсър.

Кроу настоява, че изобщо не е имал намерение да напада Естрада, но приема отговорността за резултата от постъпката си. Той каза: "В голяма беда съм. Чувствам се на дъното. Не мога да ви опиша колко неприятно е това, което преживявам в момента. Много съжалявам за това, което направих. Знам, че вината е моя и ще сърбам каквото съм си надробил. Не съм искал да нараня никого, но нямам извинение".

Кроу обясни, че току-що се е бил върнал от кратко посещение във Великобритания, където е гледал боксовия мач за световната титла между Костя Цуй и Рики Хатън.

Актьорът продължи: "Дотам и обратно летяхме 20 часа. Невъзможността да кажа на жена си, че всичко е наред беше много изнервяща... Не искам да съм песимист, но да погледнем реално на ситуацията. Възможно е да получа 7 години затвор.

"Единствената ми надежда е, че ще бъде проявено милосърдие. Но знам, че никой не е длъжен и напълно разбирам и други становища."

Кроу трябва да се яви пред наказателния съд в Манхатан на 14 септември.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.