Никълъс Кейдж с нови проекти

06.09.2005 г.
Никълъс Кейдж с нови проектиВ “Time Share” Никълъс Кейдж и Уил Смит ще изпълнят ролите на двама глави на семейства, чиито интереси се сблъскват, когато откриват, че са ангажирали едно и също място за почивката си.

Това е нов проект в претрупания списък с ангажименти на Кейдж, когото в следващите месеци ще видим всладко-стипчивата комедия на Гор Вербински “Weather Man” и в трилъра на Андрю Никол “The Lord of War”. Актьорът наскоро приключи участието си в “Ghost Rider” на Марк Стивън Джонсън, и се готви да замине за Ванкувър, където ще участва в римейка на “The Wicker Man” (1973, реж. РобинХарди), под режисурата на Нийл Лабют („Сестра Бети”)

След това Кейдж ще се присъедини към екипа на Лий Тамаори („Не умирай днес”) за “Next” - екранизация по роман на Филип К. Дик. В програмата му са също: биографията на известен играч на покер “Amarillo Slim”, която ще режисира Милош Форман, както и “Electric God” на Марк Пелингтън за мъж, когото обстоятелствата принуждават да напусне усамотението, в което живее, за да се опита да овладее един свиреп темперамент.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.