Крис Пен почина на 40

26.01.2006 г.
Крис Пен почина на 40Актьорът Крис Пен, брат на Шон Пен и звезда от такива филми като „Глутница кучета” и „Водопадите Мълхоланд”, бе открит мъртъв във вторник в комплекс апартаменти в Санта Моника; той бе на 40 години.

Все още повечето подробности около смъртта на Пен късно следобяд във вторник, не са известни; въпреки че според вътрешни източници, засега няма подозрения за някакво престъпление, причината за смъртта ще стане ясна едва след аутопсията. Говорител на семейство Пен потвърди кончината на актьора и предаде съобщение, с което членовете на семейството молят медиите „да се отнасят с уважение към скръбта им в този труден момент".

Син на режисьора Лио Пен и актрисата Ейлин Райън, Крис Пен беше брат на носителят на Оскар Шон Пен и музикантът Майкъл Пени започна актьорската си кариера в средата на 80-те години с филми като „Rumble Fish”, „All the Right Moves” и „Footloose”; заедно с брат си той игра през 1986 в „At Close Range”.

Пен се бе специализирал в роли на герои от работническата класа, и стана известен с ролята си на симпатягата Еди Кабот в „Глутница кучета на Куентин Тарантино, както и с участието си в „Short Cuts”, „Погребението” (номинация за наградата Независим дух), и „Водопадите Мълхоланд”.

По-наскоро го гледахме в кино-версията на „Старски и Хъч” а премиерата на последния му филм , „Наградите Дарвин”, бе насрочена за сряда вечерта на филмовия фестивал Сънданс.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.