Роб Шнайдер се подигра с Гибсън

08.08.2006 г.
Роб Шнайдер се подигра с ГибсънЗвездата от „Дюс Бигалоу: Мъжко жиголо”, Роб Шнайдер, е първият актьор, който публично обяви, че никога няма да работи с Мел Гибсън, заради антисемитските му изказвания по време на арестуването му миналия петък.

Шнайдер публикува реклама в холивудското издание Variety, озаглавена „Открито писмо до холивудската общественост". В излязлата вчера реклама се казва: „Аз, Роб Шнайдер, 1/2 евреин, давам дума от днес-нататък никога да не работя с Мел Гибсън - актьор-режисьор-продуцент и антисемит”.

Шнайдер отива още по-нататък в изявлението си, като заявява, че дори Гибсън да му предложи главната роля в „Страстите Христови 2” или да озвучава на древен майски език някой от героите в „Апокалиптико”, пак няма да се съгласи.

Комикът продължава с обяснението, че в момента режисира филм - „Big Stan”, в който има роля на водач на нацистка банда, "за която Мел би бил идеален", но все пак няма да го вземе.

Шнайдер завършва писмото с обяснението, че „разбира се, всичко това ще стане факт едва след като говоря с хората, които финансират филма”.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.