Кейт и Оуен разделени

09.01.2007 г.
Кейт и Оуен разделениКейт Хъдсън и Оуен Уилсън най-вероятно са сложили край на романтичната си връзка, според данни на американски ТВ канали. Двамата, които играха заедно през 2006 в комедията „Ти, аз и Дюпри”, по всеобщо мнение вече бяха любовници, когато Уилсън бе забелязан да утешава Кейт скоро след края на брака й с рок-музиканта Крис Робинсън.

Пресагентът на Уилсън положи големи усилия да убеди медиите да не налагат внушения, че неговият клиент е станал причина за разпадането на брака на Кейт, но нито Хъдсън, нито Оуен  потвърдиха официално, че се срещат. Но сега източници, близки до двойката, съобщиха, че романсът е приключен, защото Уилсън отказва да признае публично връзката си с актрисата.

Според американското списание Us Weekly, последният пирон в ковчега на добрите им отношения бил отказът на Уилсън да празнува посрещанета на Нова година заедно с роднините на Хъдсън в Аспен, Колорадо. Новогодишната вечер трябва да е била с горчиво-сладък вкус за звездата от „Почти известни”, която се омъжи за за Робинсън в последния ден на 2000-ната година.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.