Сигорни Уивър, Саймън Пег и Ник Фрост – във фантастичната комедия “Paul”

15.11.2010 г.
Сигорни Уивър, Саймън Пег и Ник Фрост – във фантастичната комедия “Paul”Предстоящата фантастична продукция “Paul” е дългоочакваното завръщане на актьорите Саймън Пег и Ник Фрост към комедийния жанр. Двамата англичани станаха известни с изпълненията си в комедиите “Shaun of the Dead” и “Горещи палки”.

“Paul” ще отбележи първия комедиен филм на дуото от 2007 година насам, а според самия Пег, фалма е един от най-забавните в които е участвал. Сигорни Уивър, Кристен Уиг, Сет Роугън, Джейсън Бейтман, Джефри Тамбор и Блийт Данър са само част от големия актьорски състав на “Paul”.

Историята на филма ще разказва за извънземното Пол (с гласа на Сет Роугън), което в продължение на 60 години си живее спокойно в тайна военна база на Земята. Но един ден, по незнайни причини, Пол решава да избяга от там, и се качва в първото превозно средство което вижда – в случая, огромна каравана, наета от двамата задръстени англичани Греъм Уили (Саймън Пег) и Клайв Колингс (Ник Фрост).

Преследвани от федерални агенти и фанатичния баща на момиче, оказало се по случайност в караваната, Греъм и Клайв трябва да измислят бърз план за спасението на Пол и връщането му на кораба-майка, който го очаква. Доката двамата приятели се опитват да помогнат, малкото зелено човече също има намерение да им се отплати - по начин който ще ги превърне във всеизвестни герои.

Режисурата на “Paul” е поета от Грег Мотола, известен с хита от 2007 година “Суперяки”, а сценария е написан от Саймън Пег и Ник Фрост. Продуценти на филма са Тим Бивън, Ерик Фелнър, Лиза Чейсин и Нира Парк.

Преди няколко седмици беше пуснат първия тийзър на филма, а преди ден бе разпространен и официалния английски плакат.

Българската премиера на “Paul” ще бъде на 13 май 2011 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.