Джони Деп за екшън-комедията “The Lone Ranger”

22.01.2011 г.
Джони Деп за екшън-комедията “The Lone Ranger”В края на миналата година бе оповестено, че холивудската звезда Джони Деп ще изпълни една от двете главни роли в приключенската продукция “The Lone Ranger”. Филмът ще бъде базиран на популярното в миналото едноименно радио и телевизионно шоу, а режисурата е поверена на създателя на трилогията “Карибски пирати”, Гор Вербински.

Действието на “The Lone Ranger” ще се развива в Дивия Запад, а сюжета ще разказва за забавните приключения на обичащ спокойствието тексаски рейнджър и неговия помощник, индианеца Тонто. Джони Деп потвърди, че ще се превъплъти ролята на Тонто, а в момента режисьора Вербински и продуцента на филма Джери Брукхаймър са в търсене на актьор, който да изпълни ролята на рейнджъра.

Все още не е ясно кога ще започнат снимките на филма, но в разговор с Entertainment Weekly, Деп сподели някои детайли свързани с неговия герой и сценария.

Джони Деп: “Това което видях до момента много ми хареса. Сценарият е страхотен и е наистина много, много забавен. Не знам точно кога ще започнем снимките, но съм сигурен че филма ще бъде добър. Гор и Джери знаят какво правят.

А и винаги съм смятал, че индианците не са били описвани по правилния начин в холивудските филми. През десетилетията се е наложила една грешна представа за тях. И за мен се открива възможност да покажа уважението си към многото хора с индиански корени, които са част от днешното общество. Тонто винаги е бил до рейнджъра и винаги му е помагал. Но си е останал единствено помощник.

Но сега с нашия филм, ние ще подходим по различен начин към това партньорство. Някои хора ще бъдат изненадани, но съм убеден, че всички ще се забавляват.”

В момента Джони Деп се подготвя за ролята си в “Dark Shadows”, чиито режисьор ще бъде Тим Бъртън. Смята се, че веднага след това ще започне подготовката за “The Lone Ranger”, но засега тази информация не е потвърдена от режисьора или продуцентите.

Въпреки че не се знае кога ще стартират снимките, от Walt Disney заявиха, че се надяват филма да бъде готов до края на 2013 година.
Copyright © 2023 Dir.bg.