Шерил Лий се завръща в продължението на „Туин Пийкс”

17.11.2014 г.
Шерил Лий се завръща в продължението на „Туин Пийкс”47-годишната театрална актриса, родена в Германия - Шерил Лий (на снимката) потвърди, че ще я видим отново като Лора Палмър в предстоящото продължение на култовия сериал „Туин Пийкс”.

Вижте тийзъра, който излезе в началото на миналия месец.

Дейвид Линч и Марк Фрост обявиха, че по случай 25 години от премиерата подготвят нови серии, които ще се появят на екран през 2016 г. Още в края на 2015 г. на пазара ще се появи романът на американския писател, сценарист, режисьор и продуцент Марк Фрост „Тайният живот на Туин Пийкс” ("The Secret Lives of Twin Peaks"), който ще разбули тайната какво се случва с героите след последния епизод на сериала. Книгата е на издателство "Flatiron Books", част от The Macmillan Group.

По непотвърдена информация, сред актьорския каст отново ще видим Кайл Маклаклан като агент Дейл Купър, Майкъл Онткийн като шериф Труман, Рей Уайз като Лиланд Палмър, Медхен Еймик като Шели Джонсън и Пеги Липтън като Норма Дженингс.

Фрост ще бъде съавтор на сценария заедно с Линч и ще бъде негов изпълнителен продуцент, също заедно с Линч. Поредицата, за която засега са предвидени само 9 епизода, е на телевизионната мрежа Showtime Networks, част от корпорация CBS.

30-те епизода в два сезона преди четвърт век (от 1990 и 1991 г.) спечелиха 3 Златни глобуса, една награда Емми, награда Пийбоди, номинация за Грамми на композитора Анджело Бадаламенти, наградата на Асоциацията на телевизионните критици и множество други отличия.
Copyright © 2024 Dir.bg.