Колумбийката София Вергара вече е американка

06.12.2014 г.
Колумбийката София Вергара вече е американка42-годишната София Вергара, която се премести да живее в САЩ в 20-те си години, стана американска гражданка. Колумбийката, която участва в предстоящия проект "Жокер" ("Wild Card" 2015) на Саймън Уест, в който си партнира с Джейсън Стейтъм, Майло Вентимиля и Стенли Тучи, е известна с ролите си в сериала "Модерно семейство" (за поддържащата си роля в него тя има 4 номинации за "Златен глобус" и 4 номинации за "Еми", както и ансамблови награди), в "Майстор-готвач", "Мачете убива", "Тримата тъпаци", "Новогодишна нощ", "Четирима братя" и др.

Вергара преминала с отлична оценка устния изпит, изискван за натурализиране и след това се почувствала много развълнувана. "Карат те да се поизпотиш, защото искат да са сигурни, че заслужаваш да бъдеш част от страната. Най-интересното нещо за мен беше, че ти дават около сто въпроса, които трябва да научиш, след което те изпитват, нещо като тест. Отговорих отлично на всички въпроси", похвали се Вергара. "Знаете ли какво? Това е много вълнуващ момент за мен. Отне ми много време да се установя, въпреки че работя тук отдавна", допълни актрисата.

Освен устния изпит, София трябвало да изрецитира Клетвата за вярност. "Кълнеш се, че ще се сражаваш за САЩ..., готова съм! Лесно е, защото когато се заклеваш, не трябва да наизустяваш нищо, просто повтаряш. Направих го много бързо, така че не разбраха дали го правех правилно", сподели актрисата - с много силен латино акцент - в шоуто на Джими Кимъл по ABC този четвъртък.

Вижте видеото.
Copyright © 2024 Dir.bg.