Задава се римейк на хита с Упи Голдбърг, "Систър акт"

05.06.2015 г.
Задава се римейк на хита с Упи Голдбърг, Комедийната лента с Упи Голдбърг и Харви Кайтел "Систър акт" се превърна в един от изненадващите бокс офис хитове на 1992-ра година. Заснетата с бюджет от 30 милиона долара продукция натрупа в световен мащаб над 230 милиона долара и това постижение доведе до направата не само на директно продължение, но и на едноименен бродуейски мюзикъл, който все още продължава да се радва на голяма популярност.

С надеждата да повторят успеха на "Систър акт", от Уолт Дисни разкриха, че ще финансират направата на своеобразен римейк на оригиналната лента от 92-ра година.

Разработваният проект все още няма режисьор, но вече се знае, че сценарият ще бъде написан от Кирстен Смит и Керън Маккъла, които имат значителен опит в комедийния жанр най-вече благодарение на работата си по "Флиртология", "Професия блондинка" и "10 неща, които мразя у теб". Смит и Маккъла вече са подписали договори с Уолт Дисни и очакванията са, че до няколко месеца ще стане ясно и името на човека, който ще седне на режисьорския стол.

Новият "Систър акт" ще се придържа към описаното в оригиналната лента и екранната история отново ще се фокусира върху нахакана певица, която - след като попада в полезрението на опасна мафиотска организация - е принудена да се скрие в манастир. Веднъж пристигнала в святото място, тя променя живота на монахините и дори успява да превърне местния музикален хор в популярна госпъл група.

Все още не се знае дали Упи Голдбърг ще участва по някакъв начин в направата на римейка и, тъй като е прекалено рано, с проекта не се свързват никакви актьорски имена. Кирстен Смит и Керън Маккъла вече са започнали да работят по сценария, а продуцентка на бъдещата лента ще бъде Алисън Шърмър ("Пепеляшка").

За момента от Уолт Дисни не разкриват по-подробна информация за работата и екипа на новия "Систър акт".
Copyright © 2024 Dir.bg.