М. Найт Шамалан: Продължението на “Неуязвимият” представлява съвсем нов филм

21.07.2015 г.
М. Найт Шамалан: Продължението на “Неуязвимият” представлява съвсем нов филмЩо се отнася до филмовата кариера на М. Найт Шамалан, един от най-често дискутираните въпроси е този за бъдещето на дълго разработваното продължение на мрачната свръхестествена драма “Неуязвимият”. Звездите от оригинала - Брус Уилис и Самюъл Джаксън - нееднократно заявиха, че имат желание да участват във втората част, но ангажиментите на Шаямалан с други проекти и проблемите, свързани с оформянето на сценария, бяха основните причини поради които не се стигна до снимки.

Въпреки изминалото време обаче, Шаямалан не се е отказал от света на “Неуязвимият” и по време на ново интервю той потвърди за пореден път намерението си да заснеме втората част. По думите на 44-годишния режисьор, предстоящата лента няма да е типично продължение и финалният резултат ще бъде "прекрасен".

Шаямалан пред The Movie Network: "Идеята да направя продължение, само защото ми е предоставена възможността, не ме интересува. "О, виж, ще направим много пари с този филм!" не е мотивиращ фактор за мен. Всъщност, това дори ме кара да се дистанцирам още повече. Всичките ми досегашни филми илюстрират начина, по който съм се чувствал в моментите, в които съм работил по тях. “Неуязвимият” е начинът, по който мислих през 2000-та година. Като човек съм се променил през годините и това оказва влияние на филмите ми. Начинът, по който смятам да подходя към втората част на “Неуязвимият”, е доста нетрадиционен. И смятам, че това е най-добрият начин, по който да продължим тази история. Ще бъде напълно различно от оригинала. Става дума за съвсем нов филм и смятам, че резултатът ще бъде прекрасен. В момента дообмислям нещата."

Шаямалан не разкри по-конкретни детайли за “Нeуязвимият 2” ("На парчета" - бел.ред.) и все още не се знае кога ще започнат снимките. Според наблюдатели, има вероятност героите на Уилис и Джаксън от оригиналния филм да бъдат само поддържащи персонажи в продължението, но за момента това е считано единствено за непотвърден слух.

От студиото Touchstone Pictures все още не коментират публично статута на “Нeуязвимият 2”
Copyright © 2024 Dir.bg.