Звезди

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z О

Крис Хемсуърт / Chris Hemsworth

Дата на раждане - 11.08.1983
Място на раждане - Мелбърн, Австралия

Роден в семейството на учителка по английски и служител от социалните служби, като малък Крис често се мести с тях и двамата си братя из различни части на Австралия.

От 2004 до 2007 г. играе в сапунения сериал "Home and Away", като междувременно влиза в танцовото шоу "Dancing with the Stars" (2006). Първата му поява в холивудска продукция е през 2009 г. в 11-тия филм "Стар Трек", а световна популярност му донася главната роля в "ТОР: Богът на гръмотевиците" (2011 г.). Той повтаря образа на бог Тор и в "Отмъстителите" (2012 г.).

Интересите му в САЩ се представляват от агенцията за таланти "ROAR", която представлява и испанската актриса Елса Патаки. Чрез тази компания двамата се срещат и сключват брак през 2010 г., имат три деца.

И двамата му братя - Люк и Лиъм Хемсуърт - са известни актьори, особено Лиъм (поредицата "Игрите на глада", "Непобедимите 2" и др.).

Филмография

Актьор: Jay and Silent Bob Reboot Отмъстителите 4 Мъже в черно 4 12 силни Bad Times at the El Royale Avengers: Infinity War Тор: Рагнарок Ловци на духове Ловецът: Ледената война В сърцето на морето Хакер Отмъстителите: Ерата на Ултрон Ваканция Пропадане в мрака Тор: Светът на мрака С пълна газ Снежанка и ловецът Отмъстителите Хижа в гората ТОР: Богът на гръмотевиците Стар Трек Перфектното бягство

Новини

Махършала Али е новият Блeйд Марк Уеб се заема с игралната версия на „Снежанка“ Биографичен филм за Хълк Хоган „Мъже в черно: Глобална заплаха“ с първи трейлър Крис Хемсуърт започна снимки по екшън трилъра „Dhaka“ Винс Вон и Лиъм Хемсуърт ще снимат заедно в нов филм Ребека Фъргюсън подписа договор за „Мъже в черно“ Теса Томпсън в новите „Мъже в черно“ Forbes класира актьори по участие в касови филми Първи трейлър на „12 Strong“ Най-високоплатените актьори Крис Хемсуърт се е слял с образа на Тор "Марвъл" прави рекорд с трейлър Дoктор Стрейндж - в "Тор: Рагнарок" Завършиха снимките на "Тор: Рагнарок", нов персонаж Започнаха снимките на „Тор: Рагнарок“ Марк Ръфало издаде какъв злодей е Кейт Бланшет в „Тор: Рагнарок“ Зрелищен сблъсък добро - зло в новия трейлър на "Ловецът: Ледената война" Лиъм и Крис Хемсуърт планират участие в общ филм Бил Мъри в "Лoвци на духове 3" Братята Русо ще работят по третата част на “Отмъстителите” Джесика Частейн в „Ловецът: Ледената война” Емили Блънт в преговори за продължението на "Снежанка и ловецът"
Copyright © 2019 Dir.bg.