Звезди

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Джулиан Мур / Julianne Moore

Дата на раждане - 03.12.1960
Място на раждане - Фейетвил, Северна Каролина, САЩ

Родена в семейството на шотландска социална работничка и американски полковник и военен съдия, Мур прекарва първите години на живота си в движение по света, докато накрая - през 1983 г. - завършва Бостънския университет.

След него тя се мести в Ню Йорк, като играе в театъра, но е изкушена и от участие в телевизионни сапунени опери и минисериали (награда "Емми" през 1988 г.).

Кариерата й на голям екран започва от филма "Tales from the Darkside: The Movie" (1990 г.), в който играе жертва на мумия.

Филмография

Актьор: Свят измислен, пълен с чудеса Субурбикон Kingsman: Златният кръг Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 2 Директен полет Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1 Седмият син Все още Алис Дон Джон Кери Оглупели от любов Самотен мъж Няма ме Next Фрийдъмленд Децата на хората Вярвай му Забравените Закони на привличането Часовете Ханибал Еволюция НА ЗАПАД Местни новини Мъж на всички жени Идеалният мъж Краят на аферата Магнолия Големият Лебовски Следи от детството Изгубеният свят: Джурасик парк Буги нощи Да устоиш на Пикасо Девет месеца Атентатори Ваня от 42-ра улица Бени и Джун Беглецът

Новини

"Пъзелът" с успешен старт в САЩ, "Субурбикон" под очакванията Warner Bros. се събира с Amazon за "Щиглецът" с Рейф Файнс Робърт Де Ниро и Джулиан Мур на малкия екран Връчиха Оскарите, списък на наградените Обявиха втора вълна от презентатори на "Златен глобус" в неделя Първият Оскар е факт, вижте и останалите Английската академия раздаде наградите си Обявиха номинациите за Оскар "Аз съм Шарли" и на Златен глобус, изненади Джулиан Мур води в прогнозите за Оскар и Златен Глобус Ето и номинациите за “Златен глобус” Десет звезди останали без "Оскар" Лиам и Джулиан в “Chloe” За актьорския състав на "Трите Хикса 2: Следващо ниво" Джулиан Мур изневерява на съпруга си пред камера За Джулиан Мур ДА УСТОИШ НА ПИКАСО
Copyright © 2018 Dir.bg.