Звезди

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z О

Джулиан Мур / Julianne Moore

Дата на раждане - 03.12.1960
Място на раждане - Фейетвил, Северна Каролина, САЩ

Родена в семейството на шотландска социална работничка и американски полковник и военен съдия, Мур прекарва първите години на живота си в движение по света, докато накрая - през 1983 г. - завършва Бостънския университет.

След него тя се мести в Ню Йорк, като играе в театъра, но е изкушена и от участие в телевизионни сапунени опери и минисериали (награда "Емми" през 1988 г.).

Кариерата й на голям екран започва от филма "Tales from the Darkside: The Movie" (1990 г.), в който играе жертва на мумия.

Филмография

Актьор: Глория Бел Свят измислен, пълен с чудеса Kingsman: Златният кръг Субурбикон Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 2 Директен полет Все още Алис Седмият син Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1 Кери Дон Джон Оглупели от любов Самотен мъж Няма ме Next Децата на хората Фрийдъмленд Вярвай му Закони на привличането Забравените Часовете НА ЗАПАД Еволюция Местни новини Ханибал Мъж на всички жени Идеалният мъж Краят на аферата Магнолия Големият Лебовски Следи от детството Изгубеният свят: Джурасик парк Буги нощи Да устоиш на Пикасо Девет месеца Атентатори Ваня от 42-ра улица Бени и Джун Беглецът

Новини

Кен Уатанабе с Джулиан Мур в "Белканто" Мишел Уилямс и Джулиан Мур в римейк на "След сватбата" "Пъзелът" с успешен старт в САЩ, "Субурбикон" под очакванията Warner Bros. се събира с Amazon за "Щиглецът" с Рейф Файнс Робърт Де Ниро и Джулиан Мур на малкия екран Връчиха Оскарите, списък на наградените Обявиха втора вълна от презентатори на "Златен глобус" в неделя Първият Оскар е факт, вижте и останалите Английската академия раздаде наградите си Обявиха номинациите за Оскар "Аз съм Шарли" и на Златен глобус, изненади Джулиан Мур води в прогнозите за Оскар и Златен Глобус Ето и номинациите за “Златен глобус” Десет звезди останали без "Оскар" Лиам и Джулиан в “Chloe” За актьорския състав на "Трите Хикса 2: Следващо ниво" Джулиан Мур изневерява на съпруга си пред камера За Джулиан Мур ДА УСТОИШ НА ПИКАСО
Copyright © 2018 Dir.bg.