Между шамарите

Fist Fight

САЩ | 2017г | 91 минути | Комедия | Официален сайт
- 9/10

За филма

В разпространение от: 16.02.2017
Премиера в България: 17.02.2017
Производител: New Line Cinema, 21 Laps Entertainment, Village Roadshow, Warner Bros.
Разпространител: Александра Филмс

Когато един учител предизвиква уволнението на друг, предизвикателството е бой след часовете в училище...

Последният учебен ден е, но предстоят съкращения на персонала в гимназия „Рузвелт“. Двама от най-всеотдайните учители в училището - миролюбивият преподавател по английски г-н Кембъл (Чарли Дей) и агресивният преподавател по история г-н Стрикланд (Айс Кюб) - са в списъка на възможните потърпевши. Всеки един трябва са се бори за оцеляване.

Кембъл опитва всичко възможно, за да издържи сред безобразните шеги на големите ученици, неработещата администрация и бюджетните съкращения, които поставят службата му под въпрос точно тогава, когато със съпругата си очакват второ бебе.

Нещата се влошават още повече, когато Кембъл се сблъсква със страховития Стрикланд. В напрегнатата ситуация, съвсем случайно Кембъл очерня репутацията му и Стрикланд незаслужено е уволнен. За ужас на Кембъл, Стрикланд го предизвиква на юмручен бой. На паркинга. След часовете.

Докато Кембъл взима все по-отчаяни мерки, за да избегне физическия сблъсък, новината се разпространява като горски пожар. Но ако действително се появи на дуела и се бие, може да се окаже, че именно от това и училището, и той самият имат нужда.

Кастинг

Режисьор: Ричи Кийн
В ролите: Айс Кюб, Чарли Дей, Кристина Хендрикс, Дийн Норис, Джилиан Бел, Трейси Морган, Кумейл Нанджиани
Сценаристи: Ван Робишоу, Евън Съсер
Продуценти: Дан Коен, Шон Леви
Музика: Доминик Люис
Оператор: Ерик Алън Едуардс
Copyright © 2024 Dir.bg.