Аквамен

Aquaman

САЩ, Австралия | 2018г | 143 минути | 3D , 4DX , IMAX , Екшън , Приключенски , Фантастика | Официален сайт
- 7.3/10

За филма

В разпространение от: 07.12.2018
Премиера в България: 28.12.2018
Премиера на DVD: 07.05.2019
Производител: DC Entertainment, Warner Bros.
Разпространител: Александра Филмс

Героят на DC Comics дебютира с кратко камео във филма "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" (2016 г.) и се развива в "Лигата на справедливостта" (2017 г.). В настоящия филм е отдадена почит на оригиналния комикс, но в същото време той е преосмислен за съвременната публика.

Полу-човек, полу-атландец, Артър Къри-Аквамен (Джейсън Момоа) е отдаден боец, който научава, че е законният престолонаследник на подводното кралство Атлантида със сегашна кралица Мера (Амбър Хърд). В същото време той се чувства отхвърлен и от двата свята. В света на хората той е Артър Къри, отгледан от баща си Том (Темуера Морисън). В същото време, той е и първороден син на кралица Атлана (Никол Кидман).

Неговото съществуване би трябвало да е причина за разбирателство между двата свята, но обединението им зависи от действията му. Сега настъпва този момент!

Снимките са осъществени в Австралия, Канада и Мароко през май - октомври 2017 г.

Свързани новини

Джордж Милър ще режисира „Човек от стомана 2”? Режисьорът на "Бързи и яростни" Джеймс Уан с нов проект Най-популярните в социалните медии Потвърдено е, че Никол Кидман ще бъде майката на Аква-мен Самостоятелен филм за Батгърл Уилем Дефо става Винсент ван Гог Никол Кидман в кръв на снимките на „Аквамен” Нов трейлър от „Лигата на справедливостта“ Джеймс Уан е готов с „Аквамен” Брадли Уитфорд влиза в „Разрушителят” Дисни промени премиерните дати за няколко заглавия Джаймън Хаунсу ще изиграе вълшебника в "Шазам!" Тръгват снимките на „Лигата на справедливостта” Джордан Пийл започна снимки на втория си филм: "Us" Ханс Зимър се завръща във вселената на DC Хенри Кавил приключи със Супермен Джейсън Момоа в "Аквамен 2"? „Аквамен“ окупира върха на боксофиса в САЩ Първи трейлър на „Us“ на Джордан Пийл „Аквамен“ се превърна в безспорен хит Кевин Харт влиза в Monopoly И пазарът в Русия в рецесия: -6.3% бокс офис за 2018 г. „Стъкления“ дебютира с 40,5 милиона долара Продължава хегемонията на новия трилър на М. Найт Шамалан Дуейн Джонсън с покана към Джейсън Момоа за "Хобс и Шоу 2" Warner Bros. правят продължение и спин-оф на "Аквамен" „Аквамен 2“ през 2022 г. Първи кадър от „Анабел 3“ „Заклинанието 3“ с премиера през 2020 г. „Заклинанието 3“ ще е много по-голям като мащаби от предишните два филма Как „Уорнър“ ще отговори на „Дисни“ Джейсън Момоа в „Sweet Girl“ Продължението на „Лудия Макс“ ще разказва за командир Ярост „Черния Адам” с Дуейн Джонсън вече има сценарист Джеймс Уан разкри заглавието на следващия "Аквамен"

Кастинг

Режисьор: Джеймс Уан
В ролите: Джейсън Момоа, Амбър Хърд, Уилем Дефо, Никол Кидман, Темуера Морисън, Патрик Уилсън, Долф Лундгрен, Яя Абдул-Матин II
Сценаристи: Уил Бел, Дейвид Лесли Джонсън-Макдолдрик
Продуцент: Питър Сафрън
Музика: Рупърт Грегсън-Уилямс
Оператор: Дон Бърджис
Copyright © 2024 Dir.bg.