Името на страха

The Bye Bye Man

САЩ | 2017г | 96 минути | Трилър , Хорър | Официален сайт
- 7.8/10

За филма

В разпространение от: 06.01.2017
Премиера в България: 21.04.2017
Производител: Intrepid Pictures, STX Entertainment
Разпространител: Лента

По разказа "The Bridge to Body Island" от сборника "The President's Vampire: Strange-but-True Tales of the United States of America" (2005 г.) на американския автор и специалист по паранормални явления Робърт Деймън Шнек.

Трима приятели се натъкват на ужасяващия произход на мистериозно създание, приминиро много зло и неописуеми страдания. Тримата колежани влизат в стара сграда извън университетското градче и неволно освобождават свръхестествено същество, известно като "Bye Bye"-човек (Дъг Джоунс), или "Господин Сбогом". То им се нахвърля в момента, в който откриват името му. Създанието може да се всели във всекиго, който помисли или изрече името му, и да го накара да извършва ужасяващи неща.

Сега те трябва да се спасяват един друг и едновременно с това да пазят съществуването му в тайна, за да предпазят другите от своята съдба. В опит да го спрат, тримата изучават произхода му. В същото време отчаяно се мъчат никой друг да не научи за него, а и да не навредят един на друг.

Не мислете за него. Не го изричайте...

Кастинг

Режисьори: Стейси Тайтъл, Джонатан Пенър
В ролите: Фей Дънауей, Дъглас Смит, Лусиън Лавискаунт, Кресида Бонас, Дъг Джоунс, Майкъл Труко, Джена Канел, Мариса Ечеверия, Кари-Ан Мос
Продуценти: Саймън Хорсман, Тревър Мейси, Джефри Сорос
Музика: The Newton Brothers
По книгата на: Робърт Деймън Шнек
Оператор: Джеймс Нийст
Copyright © 2024 Dir.bg.