Pro любов. Само за възрастни

Про любовь. Только для взрослых

Русия | 2017г | 109 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 9/10

За филма

В разпространение от: 01.09.2017
Премиера в България: 19.01.2018
Производител: Кинокомпания "Магнум"
Разпространител: План Б

"About Love. For Adults Only":

Комедийна антология с главен обект: любовта. Филм-омнибус, съставен от 5 истории.

В оживения град Москва, дори в суматохата на ежедневието хората търсят и намират време за нови умения и познания - курсовете и лекциите с широк спектър теми, включително „как да запазим любовта”. Дали чрез готвене или със специални сексуални практики, или следвайки съветите на световния гост-лектор (Джон Малкович).

Нашите изгубени в мегаполиса герои се срещат на тези курсове и всеки ще има по една любовна история за разказване, която шокира или разсмива.

Някои от актьорите и героите им:

Анна Михалкова играе Анна, е учителка с дългогодишен брак, готова на всичко, за да предотврати разпадането му - дори да стигне и до крайности като участие в суингърски игри.
Равшана Куркова е в първата от историите. В нея има много… секс. Красота. Цифри. Тяло. И безумен разговор със случаен ухажор в едно заведение - смях, преди да ни завърти вихрушката от емоции.
Владимир Яглич се превъплъщава в половинката от най-пиперливата двойка във филма. В първата история, той и мацката му са суинг двойка, която в сайт за запознанства си урежда среща с друга суинг двойка… на завидна възраст.
Максим Матвеев е в ролята на най-популярния руски актьор на нашето време, който…. бива отвлечен от вманиачена фенка. Тя го завързва в апартамента си и го принуждава да се изпразни в чашка, за да използва семето му и да роди дете, когато влиза съпругът й…

Прожекция на Киномания: 19.11.2017 г.

Кастинг

Режисьори: Нигина Сайфуллаева, Павел Руминов, Наталия Меркулова, Резо Гигинеишвили, Анна Меликян
В ролите: Джон Малкович, Ингеборга Дапкунайте, Тинатин Далакишвили, Фьодор Бондарчук, Виктория Исакова, Максим Матвеев, Анна Михалкова, Фьодор Лавров
Сценаристи: Анна Меликян, Павел Руминов, Александр Ципкин, Нигина Сайфуллаева
Продуцент: Анна Меликян
Музика: Дмитрий Емелянов, Михаил Морсков, Артьом Федотов
Оператор: Марк Зиселсон
Copyright © 2024 Dir.bg.